Antonius af Norcopia

alias Svanriddaren


Från Ostrogothia (Östergötland) i Svea rikes mellersta delar, kommer denna mystiska pilgrim. Han har rest från öst till väst, från norr till söder i jakt på visdom och förstålse om livet.

Att vara tålmodig, lugn och ödmjuk är hans motto.

Antonius har kommit till det stora riket Scania (Skåne) för att lära sig och anta utmaningen att bli riddare.


Foxfire


 

Är som namnet säger, en listig räv som gärna leker med elden. Han är välmeriterad och har många års erfarenhet av eldkonster.

Det sägs att Foxfire har tappat minnet och ryktet går om att han är Tempelriddare.

När han inte är eldfäng så är han gärna väpnare.

Christina af den Mörke Ulven


Hon må se snäll och rar ut men kommer du i orätta ärenden så ändras hennes varelse, likt en varginna försvarar hon sin familj och sina vänner.


Du ser henne bl a som väpnare åt Isac och Ingemar af den Mörke Ulven.

Ingemar af den Mörke Ulven


Här vilar inga ledsamheter, utan krusiduller eller invecklade meningar säger han han sitt hjärtas mening. Men han skulle aldrig, aldrig såra någon människa...

Men är du orättvis mot någon eller skadar hans familj, då tvekar han inte en sekund för att dra sitt svärd för strid.


Gyllenkors


När Riddare Gyllenkors inte är uppsutten på hästryggen, så är han ofta på banan som banchef eller hjälpreda, men även som väpnare. Han hjälper till där det behövs och då även som markstridstränare. 

Nordstierna


Galna upptåg, hejarop och snabb som vinden.. Det är vad ni kan vänta er av henne och ibland får ni även lyssna på henne som Härold (för hon äslakar att höra sin egen röst)

Adam

Sol Invictus

Den Gyllene OrmenI den blåa svenska himlen överblickar han som en havsörn, springer och sparkar som en häst och förlamar som en orm med sina gyllene klor.I varje strid möts fiende med respekt men utan nåd . Om du skall vara rädd för någon så är denna riddare din största skräck i vaket tillstånd och i dina mardrömmar.